Pukksuger på skinner - RAILVAC 17000

RAILVAC-17000: Et komplett materialbehandlingssystem som flytter, laster og transporterer ballast med vacuumsugeteknologi. Et unikt system som er like effektivt for suging av sand, grus og pukk som industrilekkasje. Oppsuging og flytting av uønsket materiale, enten det er tørt, gjørmete eller til og med flytende. 
 

RAILVAC-17000: En miljømaskin med katalysator og innebygget filter for fullstendig støvfritt arbeide, sørger den for topp arbeidsforhold. Det er et moderne system for praktisk talt enhver stor sugeoperasjon, og bare mulig med vacuumsugeteknologi, under forutsetning av at dette er den mest kostnadsbesparende og skånsomme måten å håndtere dette på. 
Dårlig drenering, nedknusing av steinmaterialer og forurensninger, resulterer i vanskeligheter og arbeidskrevende vedlikeholdsrutiner. Skinner og jernbanesviller har blitt flyttet for å erstatte den gamle ballasten, noe som er en meget dyr og tidkrevende prosess.

Med RAILVAC-17000, har vi utviklet en ny metode som kan håndtere massen videre med transportband for videretransport til MFS-vogn el. lign. Med RAILVAC-17000 styres sugeslangen med en nyutviklet kranløsning for evt. utbedring av plaskepartier. 

RAILVAC-17000 har også egen fremdrift til bruk innenfor arbeidsområdet. 
Maskinen er anvendelig for mange typer arbeider, som f.eks.: 

  • Utbedring av plaskepartier 
  • Utskifting av masse langs perronger. 
  • Fjerning / Skifting av ballast i spor- og sporveksler. 
  • Fjerning av ballast på trange steder hvor ballastrenseverk ikke kan passere, som f.eks. i tunneler, bruer og inne på stasjonsområder. 
  • Avdekking og senking av kabler. 
  • Etablering av nye kabelgrøfter / traséer, spesielt der hvor det er trangt og fare for å skade eksist. anlegg eller kabler. 
  • Fjerning av forurensede masser. 
  • Opprenskning av stikkrenner, kummer , rør og grøfter.

Kontaktperson

Erik Hedvald Nilsen

NJD Maskin

Telefon: 926 13 637

E-post: erik.hedvald.nilsen@njd.no

Brosjyre maskintjenester

Les mer om våre maskintjenester samt vår maskinpark

Brosjyre Maskintjenester
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.