Signalprosjektering – solid fagkompetanse sikrer nye oppdrag

NJDs solide fagkompetanse har gitt to viktige og store oppdrag innen signalprosjektering

NJD har jobbet målrettet med å bygge opp en solid og faglig sterk prosjekterende avdeling, med spisskompetanse innen signalprosjektering.

- Dette gjør oss i stand til å ta alt fra mindre kontroll- og godkjenningsoppdrag til større, komplekse og krevende oppdrag. NJD har også knyttet til seg utvalgte partnere som gjør oss i stand til å ta store totalprosjekter innen alle planfaser og jernbanetekniske fag.

- Den solide fagkompetansen har igjen sikret Norsk Jernbanedrift to viktige og store oppdrag innen signalprosjektering, sier divisjonsdirektør Stein Haugane.

Skarnes stasjon – teknisk detaljplan

På Skarnes stasjon er NJD i gang med prosjektering, kontroll og godkjenning av teknisk detaljplan med opsjon på byggeplan. Prosjekteringsarbeidet består blant annet i fjerning av planovergang, innsetting av nye sporvekseldrivmaskiner og flytting av hovedsignaler. Arbeidet vil pågå ut i 2016 med 5-6 ressurser involvert.

Kongsvinger stasjon – ombygging til skjermbasert stillerapparat

På Kongsvinger stasjon skal stillerapparatet bygges om, og NJD skal prosjektere, kontrollere og godkjenne detaljplan og byggeplan. Arbeidet er så vidt i gang og skal være ferdig i løpet av 2015 med 4-5 ressurser involvert

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler