Norsk Jernbanedrift igjen på vinnersporet

Norsk Jernbanedrift signerte nylig en kontrakt på 65 millioner med Jernbaneverket for utbedring av Brynsbakken i Oslo.

Målrettet arbeid har gitt resultater

Kontrakten ble vunnet med pris, oppdragsorganisering og gjennomføringsevne som kriterier, og NJD skal rive og bygge opp igjen 1,1 km med dobbeltspor, bytte to broer og masseutskifte ca. 12 000 m3.

- Kontrakten er en god bekreftelse på at de grep som er gjort i NJD fungerer. Vi har satset målrettet på utvalgte prosjekter der vi kan utnytte vår styrke, og dette prosjektet passer oss svært godt uttaler adm. dir. Hans Gunnar Dokken.

Jernbaneverkets direktør for infrastruktur Gorm Frimannslund og Norsk Jernbanedrifts anbudssjef Atle Larsen signerte kontrakten.

Historisk høy ordrereserve

Kontrakten på Brynsbakken gir Norsk Jernbanedrift historisk høy ordrereserve og en prosjektportefølje som gir grunnlag for å nå langsiktige vekstmål. NJDs nære historie viser at bedriften kan omstille seg kraftig og at medarbeiderne likevel trives svært godt.

- Norsk Jernbanedrift har en særegen miks av tjenester, stor tro på fremtiden og en klar strategi for hvordan bedriften skal videreutvikles de nærmeste årene. Vi er godt posisjonert og ser lyst på fremtiden i et marked som forventes øke de kommende årene, forteller en fornøyd Hans Gunnar Dokken.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Adm. dir. Hans Gunnar Dokken, tlf 957 62 776, hans.gunnar.dokken@njd.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler