NJD signerer kontrakt for Jernbanetekniske arbeider på Østfoldbanen

Norsk Jernbanedrift (NJD) signerte nylig kontrakt for Jernbanetekniske arbeider på Østfoldbanen

Kontrakten har en verdi på over 35 millioner kroner.

Bytting av skinner og sviller i Østfold

Som en del av prosjektet skal NJD bytte over 3 500 sviller og ca 20 km med skinner. NJD vil også gjennomføre bytte av isolerte skjøter, planoverganger, påleggsveising av kryss og bytte av sporveksel i Fredrikstad i tillegg til ledeskinner på bruer.

I tillegg til skinne- og svillebytte skal NJD gjennomføre grunnarbeider. Det skal etableres nye stikkrenner, grøfter skal renses, det skal settes opp gjerder og gjennomføres vegetasjonsrydding.

NJD sikrer kontrakt innen kjernekompetanse

NJD har god historikk og solid erfaring i gjennomføring av Jernbanetekniske prosjekter, deriblant skinne- og svillebytteprosjekter.

- Med prosjektet i Østfold sikrer vi oss ytterligere et prosjekt innen et fagfelt vi behersker meget godt, sier prosjektdirektør Trond Kåsa

- Vi har tidligere vist at vi evner å gjennomføre disse prosjektene meget bra og vi ser frem til å levere et godt prosjekt for Bane NOR, avslutter prosjektdirektør Trond Kåsa

Kontraktsignering Jernbanetekniske arbeider Østfoldbanen. På bildet fra venstre: Lars Øxseth og Gunnar Berg fra Bane NOR. Prosjektdirektør Trond Kåsa, NJD. Bjørgulf Haukelidseter fra Bane NOR.

Foto: Harry Korslund, Bane NOR

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler