NJD med signalteknisk totalentreprise

Norsk Jernbanedrift signerer totalentreprise for prosjektering og bygging av ATC kryssingsbarriere 

NJD prosjekterer og bygger ATC kryssingsbarriere

NJD har signert en signalteknisk totalentreprise for prosjektering og bygging av ATC kryssingsbarriere på 5 stasjoner med opsjon på 6+6 stasjoner til. 

På bildet f.v: Divisjonsdirektør ingeniørtjenester i NJD, Stein Haugane. Prosjektleder i Bane NOR Steinar Småland. Foto: Aksel Tveida

I prosjektet skal NJD prosjektere, bygge/oppgradere og idriftsette løsning for ATC kryssingsbarriere på 5 stasjoner med NSI-63 sikringsanlegg. 

Oppdraget består blant annet av prosjektering av løsning, montasje av repeterbaliser, montasje og kobling av ATC skap, kabling, endringer i innvendig sikringsanlegg samt oppsetting av fundamenter, stolper og skilt. NJD leverer også F-kontrollører.

Kontrakten med opsjoner er på ca 18 millioner.

NJD med unik kompetanse og erfaring

Prosjektet passer meget godt inn i NJDs portefølje og er i henhold til NJDs strategi. NJD har en unik posisjon i det norske markedet og har muligheten til å levere både prosjektering og bygging i egen organisasjon.

 Gjennom en unik kompetanse innen både prosjektering og bygging av signalteknisk anlegg har vi mulighet til å ta alle faser av et prosjekt som prosjektering, bygging og kontroll (F-kontroll).

 -  Dette er et prosjekt som passer oss meget bra. Vi har en unik sammensetning av tjenester og er spesielt sterke innen signal. Vi har vært opptatt av å bruke vår kompetanse og lange erfaring for å finne gode løsninger som sikrer gjennomføring og et godt prosjekt for Bane NOR, sier divisjonsdirektør i NJD Stein Haugane

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler