Kontaktledning

Solid kompetanse, innovative løsninger og moderne maskinpark

Bygging og vedlikehold av kontaktledningsanlegg

NJD har erfaring fra både bygging av nye KL anlegg samt vedlikehold av eksisterende installasjoner.

Vi har alle nødvendige godkjenninger, også for høyspent installasjoner, og gjennomfører prosjekter knyttet til blant annet:

  • Vedlikehold av KL anlegg
  • Bygging av nytt KL anlegg
  • Bygging av KL skinne

Solid kompetanse og egen maskinpark

Våre ansatte har lang erfaring fra KL prosjekter. I tillegg har vi KL-ansvarlige ledere som har et faglig ansvar for kvalitet, leveranser og riktig fagmessig utvikling av KL som fagfelt innen NJD.

NJD har også en egen maskinpark med moderne maskiner for blant annet bygging og vedlikehold av KL anlegg. Dette sikrer god faglig kompetanse og kapasitet i alle ledd i gjennomføringen av prosjekter.

Innovative løsninger

NJD monterte KL skinnene i Oslo tunnellen. Dette var første gang denne type system ble montert i Norge, og NJDs erfaring og kompetanse samt dyktige samarbeidspartnere var viktig for å lykkes med prosjektet. Med sterk fagkompetanse som bakgrunn evner NJD å ta nye, innovative og faglig krevende prosjekter

Prosjektering, 3D og tegningsoppdrag

NJD har også prosjekteringskompetanse og kan prosjektere og levere tegninger også i 3D. Gjennom PowerOn AS tilbys solid kompetanse og erfaring gjennom både egne ressurser samt et etablert og faglig sterkt nettverk. 

Referanseprosjekter

Nybrottsarbeid med KL-skinne

Heggedal stasjon, fase 2, samtidig innkjør

Forberedende arbeider på Bergen stasjon

Strekking av KL-ledning

Omfattende KL-arbeider

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler