Lærling-Banemontør

Vi har stor aktivitet, betydelige ambisjoner og søker dyktige lærlinger som ønsker å bli Banemontører

Solid fagkompetanse gir mange muligheter

Vår sterke fagkompetanse og sammensetning av tjenester gjør NJD til en unik leverandør i det norske markedet. Vi gjennomfører både små vedlikeholdsoppdrag samt større og mer komplekse prosjekter.
Arbeidet foregår på turnus 7/7 ( dvs. 7 dager på jobb etterfulgt av 7 dager med fri / avspasering). Dette gjelder også for lærlingene våre.
Vi kjennetegnes av høy trivsel på jobb, et meget sterkt fagmiljø, en moderne maskinpark og en organisasjon der den enkelte utgjør en forskjell og der teamet gjør hverandre gode.

Banemontørlærling

Banemontøren jobber med vedlikehold og nybygging av jernbane, trikk og t-bane. Jernbanespor, sporvekslere, planoverganger og plattformer, ettersyn og kontroll av dreneringssystemer og bruer er noe av det du vil arbeide med.
Skinnegående transport møter stadig høyere krav til hastighet på togene, til større tetthet mellom dem, og at togene må være i rute. Dette medfører at det eksisterende banesystemet må kunne utnyttes stadig bedre og at kravene til banemontøren når det gjelder kvalitet og effektivitet er store. Som lærling får du den praktiske opplæringen i bedriften. Vi er del av Opplæringskontoret for jernbanesektoren som organiserer den teoretiske delen av opplæringen.

For å bli lærling innenfor banefaget hos oss, må du ha følgende kvalifikasjoner:

• Du må ha bestått VG1, samt VG2 Anleggsteknikk. Læretid i bedriften blir da 2 år.
• Du må beherske norsk godt skriftlig og muntlig
• Du må ha førerkort klasse B, eventuelt at du tar dette snarest når du fyller 18 år.
• Du må bestå helseundersøkelsen som gjennomføres ved inntak. Helseundersøkelsen er underlagt helsekravene i Togfremføringsforskriften. Personer med diabetes, nedsatt fargesyn eller nedsatt hørsel vil ikke bestå testen.

Vi har sterkt fokus på sikkerhet. Våre verdier KRAFT (Kompetanse, Respekt, Ansvar, Fremoverlent, Tilhørighet) er viktig for måten vi tenker og driver virksomheten på. Vi er best sammen.

Hva kan vi tilby?

Du får varierte arbeidsoppgaver og arbeider på ulike typer prosjekter
Du arbeider på ulike steder, men er alltid del av et sterkt fagmiljø.
En organisasjon med entusiasme og vilje som er best sammen.
En oversiktlig organisasjon med korte beslutningsveier med god mulighet for faglig og personlig utvikling.

Søknad sendes jobb@njd.no snarest mulig vedlagt vitnemål og karakterutskrift. 

Om arbeidsgiveren

Norsk Jernbanedrift (NJD) er et selskap som er bygget opp med sterk fokus på jernbaneteknisk fagkunnskap og entusiasme. Vi har i dag bransjens mest moderne maskinpark. Vår virksomhet omfatter: bygging og vedlikehold av infrastruktur på jernbane, prosjektering og maskintjenester. Jernbanesektoren er inne i en spennende utvikling. Kravene til så vel faglige som personlige kvalifikasjoner øker. Dette er en sektor der morgendagens fagfolk og nøkkelpersoner vil få gode muligheter for påvirkning og spennende oppgaver. NJD har som mål å utvikle en organisasjon som presterer på høyt nivå - der den enkelte utgjør forskjellen, men der teamet spiller hverandre gode.

Søknadfsfrist snarest, oppstart 15.08.2019

Kontaktpersoner er:

HR-sjef, Tor M. Olsen, tlf: 991 14 441

Fagleder Spor, Bjørn Leirmo, tlf: 913 63 638

Søknad sendes på mail til: jobb@njd.no

Send Søknad og CV til:

E-post: jobb@njd.no

Kontaktinformasjon ved søknad

Har du spørsmål, send oss en mail på: jobb@njd.no

Ønsker du å ringe, kontakt:

Tor M. Olsen

HR sjef

Tlf: 991 14 441

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler