Energimontørlærling KL

Vi har stor aktivitet, betydelige ambisjoner og søker dyktig lærling som ønsker å bli Energimontør KL

Solid fagkompetanse gir mange muligheter

Vår sterke fagkompetanse og sammensetning av tjenester gjør NJD til en unik leverandør i det norske markedet. Vi gjennomfører både små vedlikeholdsoppdrag samt større og mer komplekse prosjekter.
Arbeidet foregår på turnus 7/7 ( dvs. 7 dager på jobb etterfulgt av 7 dager med fri / avspasering). Dette gjelder også for lærlingene våre.
Vi kjennetegnes av høy trivsel på jobb, et meget sterkt fagmiljø, en moderne maskinpark og en organisasjon der den enkelte utgjør en forskjell og der teamet gjør hverandre gode.

Energimontørlærling KL

Energimontøren (KL-montøren) monterer og vedlikeholder fordelingsnettet som forsyner jernbanen, trikken og t-banen med strøm. Anleggene for strømforsyning består bla av matestasjoner, overføringslinjer og kontaktledninger for overføring av elektrisk kraft til togene.
Arbeidet med montering, drift og vedlikehold av disse anleggeneutføres av energimontører. De reiser master og strekker ledninger i luftnett, og arbeider ofte i store høyder. 
Elektrisitet kan medføre store skader dersom utførelsen av arbeidet og kontrollen av nettet ikke er god nok. Derfor har energimontøren et medansvar for at driften av jernbanenettet foregår uten fare for mennesker eller materiell.
Som lærling får du den praktiske opplæringen i bedriften. Vi er del av Opplæringskontoret for jernbanesektoren som organiserer den teoretiske delen av opplæringen.

For å bli lærling innenfor energimontørfaget hos oss må du ha følgende kvalifikasjoner:

  • Du må ha bestått VG1 elektrofag, samt VG2 elenergi. Læretid i bedriften blir da to og et halvt år.
  • Du må ha førerkort klasse B, eventuelt ta dette snarest når du fyller 18år.
  • Du må bestå helseundersøkelsen som gjennomføres ved inntak. Undersøkelsen er underlagt kravene i Togframføringsforskriften. Personer med diabetes, nedsatt fargesyn eller nedsatt hørsel vil ikke bestå testen.
  • Du må beherske norsk godt skriftlig og muntlig.

Vi har sterk fokus på sikkerhet. Våre verdier KRAFT (Kompetanse, Respekt, Ansvar, Fremoverlent, Tilhørighet) er viktig for måten vi tenker og driver virksomheten på. Vi er best sammen.

Hva kan vi tilby?

Du får varierte arbeidsoppgaver og arbeider på ulike typer prosjekter
Du arbeider på ulike steder, men er alltid del av et sterkt fagmiljø.
En organisasjon med entusiasme og vilje som er best sammen.
En oversiktlig organisasjon med korte beslutningsveier med god mulighet for faglig og personlig utvikling.

Søknad sendes jobb@njd.no snarest mulig vedlagt vitnemål og karakterutskrift. 

Om arbeidsgiveren

Norsk Jernbanedrift (NJD) er et selskap som er bygget opp med sterk fokus på jernbaneteknisk fagkunnskap og entusiasme. Vi har i dag bransjens mest moderne maskinpark. Vår virksomhet omfatter: bygging og vedlikehold av infrastruktur på jernbane, prosjektering og maskintjenester. Jernbanesektoren er inne i en spennende utvikling. Kravene til så vel faglige som personlige kvalifikasjoner øker. Dette er en sektor der morgendagens fagfolk og nøkkelpersoner vil få gode muligheter for påvirkning og spennende oppgaver. NJD har som mål å utvikle en organisasjon som presterer på høyt nivå - der den enkelte utgjør forskjellen, men der teamet spiller hverandre gode.

Søknadfsfrist snarest, oppstart 15.08.2019

Kontaktpersoner er:

HR-sjef, Tor M. Olsen, tlf: 991 14 441

Fagsjef, Vegard Slaaen, tlf: 411 60 293

Søknad sendes på mail til: jobb@njd.no

Send Søknad og CV til:

E-post: jobb@njd.no

Kontaktinformasjon ved søknad

Har du spørsmål, send oss en mail på: jobb@njd.no

Ønsker du å ringe, kontakt:

Tor M. Olsen

HR sjef

Tlf: 991 14 441

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler